Lørdag

Lørdag d. 16. september 2017 starter en weekend, du aldrig vil glemme. Du skal nemlig på rustur!

Du starter din dag på Katrinebjerg, hvor du skal være klokken 7.50. Her vil der komme busser, som samler dig og dine medstuderende op og kører jer til Sletten, hvor jeres rustur kommer til at foregå.

Når du ankommer til Sletten vil du som noget af det første blive tildelt et hold, som vil bestå af dig og dine medstuderende, og som du resten af turen vil skulle holde sammen med igennem diverse konkurrencer og aktiviteter.

Efter at alle er fordelt på hold, er det tid til indkvartering, hvor alle finder et sted at sove i de forskellige sovesale på Sletten.

Når du og dine medstuderende alle har fundet et sted at lægge jeres medbragte liggeunderlag/luftmadras/dobbeltseng, er det tid til ingeniørdebatten – her vil der være mulighed for at stille alverdens spørgsmål til et panel af færdiguddannede ingeniører, hvor netop din ingeniørretning er repræsenteret. De vil svare på spørgsmål om alt fra studielivet til jobsøgning. Ingen spørgsmål er dumme spørgsmål! Alle ingeniørerne har haft præcis de samme tanker og er mere end glade for at kunne hjælpe jer med at få den perfekte start på studiet!

Husk at spise morgenmad hjemmefra, da første måltid serveres til frokost af et super smukt køkkenhold. Efter denne lækre frokost vil der være teambuilding, hvor du vil lære dine kommende medstuderende og venner bedre at kende, så I er klar til de vildeste 3,5 år sammen.

Sidst men ikke mindst på denne dag er det tid til aftensmad tilberedt af vores fantastiske køkkenhold, efterfulgt af et brag af en fest! Temaet for denne vil være “Netflix and chill”, så find din favoritfilm frem, se den et par gange, og lad den inspirere dig til en udklædning! Og tag den eventuelt til “the next level” ved at teame op med nogle af dine studiekammerater og mød op som skønheden og udyret, de tre musketerer eller alle de 101 dalmatinere!

Vi glæder os til at se dig på Rusturen 2017!

 

netflix