Bliv tutor

Hvert semester har vi brug for nye kræfter i Rus-1 Katrinebjerg. Hvis du tænker, at det lige netop er DIG, vi mangler, så læs videre og se, hvad det indebærer at være tutor!

Som tutor bliver du en del af et rus-udvalg på omkring 30 personer, der hvert semester sørger for at de nye studerende på elektro (E), elektrisk energiteknologi (EE), informations- og kommunikations teknologi (IKT), sundhedsteknologi (ST), kemi, bioteknologi samt fødevareteknologi får en fantastisk start på deres studie. Dette indebærer første studiedag, planlægning af grill-fest/pubcrawl og selvfølgelig selve rusturen.

Som potentiel ny-tutor er der nogle ting, som kan tælle til din fordel, når du stiller op:

  • Du er udadvendt og social
  • Du er ualmindeligt opfindsom
  • Du er på et af de første semestre
  • Du er generelt en rar person
  • Du ved, hvordan man starter en fest
  • …men selvfølgelig også er ansvarsbevidst

I løbet af et semester vil der blive holdt ca. to møder hver måned, hvor planlægningen til den kommende rustur foregår.

Når studiestarten nærmer sig, skal der lægges ekstra kræfter i, og du skal derfor være indstillet på at undvære enkelte dages undervisning.

Er du heldig at blive optaget som tutor, forventer vi også, at du ønsker at deltage i vores interne, sociale arrangementer, såsom julefrokost og is-spisning.

Kort sagt: Ønsker du at give de nye studerende en super start på deres studie, og kunne du tænke dig at blive en del af et fedt fællesskab på tværs af studieretninger og semestre? Så kom til optagelsesmødet!

Optagelsesmødet er

ONSDAG d. 8. september
Klokken 17:00
I Edison, lokale 235

Mødet foregår således, at I kommer ind i små grupper, så afsæt gerne god tid til en hyggelig eftermiddag/aften med optagelsesmøde 😀

Tak til fotograf Ida Miley Roland!

Du kan også finde os på Facebook!

Vi er også på instagram!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Vi er også at finde på Youtube!

Bare søg på "Rus-1 Katrinebjerg" og så skal du se løjer!

Andre frivillige organisationer på Ingeniørhøjskolen

Vi er én stor familie af frivillige på Campus Katrinebjerg! Hvis du vil vide mere om nogle af de organisationer, som eksisterer på dit studie, så følg de nedenstående links!