Event 2.0

Tour de Fredagsbar: The Grand Spirit Mystery

KUN FOR 1. SEMESTER ECE SOFTWARE, ELEKTRONIK OG ELEKTRISK ENERGITEKNOLOGI STUDERENDE

Så er det tid til at finde loopen frem og tage detektiv handskerne på, for Rus-1 Katrinebjerg inviterer til en Tour de fredagsbar ud over det sædvanlige. Sammen med jeres tutorer skal i løse årtusinders mysterium – The Grand Spirit Mystery. Sammen vil vi tage rundt på de mange fredagsbarer, som ligger i og omkring Aarhus Universitet for at finde ledetråde og drikke os til genialitet på højde med Sherlock Holmes.

Den første ledetråd findes i Katrines Kælder d. 22/4 klokken 17:00, hvor vi vil mødes til briefing og fællesskål. Mysteriet forventes opklaret klokken 22:30, hvor der efterfølgende vil være mulighed for at feste videre.

Ingen detektiv kan dog tænke på tom mave og derfor vil der selvfølgelig også være mad til arrangementet. Er man veganer/vegetar, har en allergi eller noget helt tredje der påvirker, hvad man må og vil spise, så send en mail med specifikationer til pr@rus1katrinebjerg.dk

Vi opfordrer på det kraftigste til at komme iført det bedste detektiv-tøj i kan finde i garderoben eller hos genbrug – trench coat, six pence, monokel eller hvad end jeres fantasi sætter af begrænsninger.

Billetten koster 115kr og 85kr for IDA medlemmer (dette tjekkes ved ankomst) og kan købes her.
Billetten inkluderer bl.a. den første øl i Katrines Kælder, gåøl til turen, mad og flere tilbud eller drinks på de andre barer.

Følgende er inkluderet i prisen:

  • 6 genstande
  • Aftensmad
  • En hyggelig aften

Vi glæder os til at se jer alle!