Flu té

Street Name: Flu té
Også kendt som: Oliver
Original Turf: Den Nordlige Sydhavn på Fyn – Også kendt som Brenderup nær Middelfart
Studieretning: Biotek siden Sommer ’17

Hey venne! Tak fordi du har klikket dig ind på denne flotte profil!
Her kommer lige et par gode råd fra min studietid på Universitetet. Så læn dig godt tilbage i din stol. Snup en god kop Caffe Latte, måske ligefrem forkæl dig selv med en lækker ostemad eller 20 Nuggets og læs denne tekst højt med en blød Jørgen Leth stemme, mens du forestiller dig at du sidder på toppen af det skaldede bjerg, Mont Ventoux!

Studietiden handler først og fremmest om at udvikle sig personligt. Derefter skal det faglige nok følge med. Fokuser i starten af dit studie på at få nogle gode venner, som du kan støtte dig op af/have det sjovt med igennem din studietid. Op af sofaen og ud vær social! Om du så er den helt store Wendy-heste-nørd, Premium User på Tinder, eller om du er Challenger i LoL, vil det kun være godt for dig at lære dine nye medstuderende!
I løbet af din studiestart vil du helt sikkert møde nogle af os tutorer, som hjælper dig i gang på studiet og forhåbentlig gør din studiestart helt speciel! Dette fællesskab kan DU også blive en del af, hvor du kan være med til at arrangere vilde temafester til nye studerendes studiestart, finde på grinern O-løbsposter eller bare drikke en enkelt øl i vores fredagsbar, Katrines Kælder. Selvom det aldrig vil skade for ens CV, at have været med i Rus-1 Katrinebjerg, skal du dog udelukkende vælge det af lysten for at have det sjovt med en masse dejlige mennesker!
Jeg glæder mig til vi ses til en krammer og/eller en snak!

“Fhhyfyhfy”

Flu té laver foreningens bedste hotdogs! Men brødet må ikke være større end et flute, for så bliver det jo til en baguette. Fortidsvis forbundet til Olivanders tryllestavsbutik, nu findes han i bageriet på Pudding Lane