Event

Vær hilset nye studerende og kommende Quest crawlere! (link til billetsalg i bunden)

Event_plakat_V5

Vi vil gerne invitere jer med på en episk Quest i det århusianske natteliv!

Vi har ladet os fortælle at den onde Mama MILF er på en blood rage og vil spawne på en bar i Aarhus fredag aften den 26. januar. Vi kalder derfor på alle modige, eventyrlystne og festglade nye studerende til at komme og hjælpe os med at stoppe denne galskab. Vejen til Mama MILF er farefuld og fuld af dungeons (barer), raids og bajer, så vi håber, at I vil joine os i denne episke færd! Lad ikke denne oplevelse gå dig forbi, men grib denne enestående chance for at finde nye teammates til resten af studiet!

Vi vil alle mødes ved Shannon inden Quest crawlen – her vil I blive forsynet med pizza og øl, så I er klar til at drage ud på denne farefulde færd!

Med andre ord så meld dig til vores Quest crawl og få en super fed aften, hvor du har mulighed for at lære dine nye medstuderende at kende og få et minde, som du kan se tilbage på resten af studietiden!

Tid: Fredag den 26. Januar

Sted: Shannon 003/009/013

Fællesspisning: Pizza og øl klokken 17:00

Pris: 65kr

I kan købe billeter online på linket: https://billetfix.dk/da/quest-crawl/ eller købe dem på RIA-kontoret i Edison. Billetsalget lukker torsdag (d. 25.) kl. 23:59.

Skulle I have problemer eller have brug for hjælp – eller bare generelt spørgsmål, så skriv til:

event@rus1katrinebjerg.dk