Program

Onsdag d. 25/01-23
Onsdag skal i møde op ved Peter Bøgh Andersen Auditoriet, Nygaard-bygningen, Helsingforsgade 14, 8000 Aarhus C klokken 9.15. Her vil vi tage imod jer og byde jer alle velkommen.

Bagefter får i lov til at lære hinanden bedre at kende over morgenmad. I kommer også til at møde jeres studievejledere samt får en introduktion til alle de spændende arrangementer vi har planlagt for jer.

Vi afslutter dagen med onsdagsbar i vores egen Katrine Kælder, hvor i får lov til at lære hinanden endnu bedre at kende over en kold øl eller sodavand!

Torsdag d. 26/01-23
Torsdag skal Elektronik og Elektrisk energiteknologi møde op i Shannonbygning lokale S003 klokken 8:15. Softwareteknologi skal møde op i Shannonbygningen lokale S009/013 kl 8:15. Her vil i få introduktion til jeres uddannelse og hjælp til installation af alle nyttige programmer ved IT-workshop (Husk din computer).

Efterfølgende vil os tutorer, tage jer med på en rundvisning på Katrinebjerg, hvor i vil blive introduceret til lokaler og steder for jeres uddannelse. I vil også få introduceret de forskellige foreninger, som i har mulighed for at engagere jer i, i løbet af jeres studietid. Vi slutter dagen af med at tage i Studenterhuset, hvor der vil være lagt op til hygge med diverse brætspil.

Fredag d. 27/01-23
Fredag skal Elektronik og Elektrisk energiteknologi møde op i Shannonbygning lokale S009/013 klokken 9:15. Softwareteknologi skal møde op i Shannonbygningen lokale 018B kl 9:15. Her vil i få introducerende værkstedspraktik, som gennemføres på første semester, samt introduktion til Insights-personlighedstest.

Senere vil nogle af os tutorer facilitere teambuilding aktiviteter så du kan lære dine nye medstuderende endnu bedre at kende.

Om aftenen har vi arrangeret et event for jer, som i kan læse mere om her.

Vi glæder os til at møde jer og byde jer alle velkommen!