FAQ – Frequently Asked Questions

Studiet:

Bioteknologi: Skal man have Windows som styresystem eller kan man godt klare sig med Mac?

Det er ikke nødvendigt med en Windows computer (på Bioteknologi). Alle de nødvendige programmer skulle gerne kunne køres på en Mac.

Jeg har fået ny computer, som ikke har Office-pakke på. Skal jeg ud at investere i en selv, eller tilbyder Ingeniørhøjskolen noget?

Der er gratis Microsoft Office 365 til alle studerende på Aarhus Universitet. Se mere på: http://studerende.au.dk/studier/fagportaler/diplomingenioer/kontakt/aktuel-information-til-studerende/meddelelser-til-studerende/vis/artikel/gratis-microsoft-office-365-til-alle-studerende-1/

Hvornår starter undervisningen?

Studiestarten er bygget op således, at den første dag (onsdag) varetages af tutorerne, hvor vi vil forsøge at få jer godt i gang på et nyt sted med en masse nye mennesker. Torsdag og fredag har skolen også aktiviteter, som er af social karakter og faglig karakter, i den forstand, at I får hjælp til installation af programmer og lignende, samt klargjort til den reelle undervisningsstart, som ligger den kommende mandag.

Rusturen:

Jeg er kommet hjem fra den fedeste rustur, men har glemt et par underbukser derude – er der nogen chance for, at jeg kan få dem tilbage?

Der bliver efter rusturen lavet en Glemte-sager-kasse, som står på RIA-kontoret i nogle ugers tid.

Jeg er vegetar/veganer/har allergi over for xxx – vil jeg overhovedet kunne få noget at spise på rusturen?

Ja da! Vi har et formidabelt køkkenhold som virkelig kan trylle i et køkken! Det eneste vi beder dig om er, at sende en mail til mail@rus1katrinebjerg.dk, hvor du informerer om din allergi/at du er veganer etc. Så får køkkenet besked. Derudover må du meget gerne hjælpe dine tutorer med at hjælpe dig ved lige at smide dem et hint om det, når I skal have mad første gang på rusturen ?

Hvilke måltider sørger køkkenholdet for til os ude på rusturen?

Køkkenholdet sørger for samtlige måltider: morgen, middag og aften. DOG skal I spise en god, solid morgenmad på 1. dagen, da køkkenholdet først serverer frokost ved en 12-tiden. Derudover vil der ofte være mulighed for at få lidt frugt og kiks i løbet af dagen.

Hvis jeg nu vågner badet et sved kl. lort om natten inden jeg skal på rustur, er der så mulighed for, at jeg kan vente og se, om jeg bliver rask og så komme senere?

Ja – hvis du ligger syg, men med fornemmelsen af, at du bliver rask senere på dagen eller i morgen, så send en mail til os (mail@rus1katrinebjerg.dk) eller på facebook, så finder vi ud af noget. Vi vil dog lige gøre opmærksom på, at vores svartid er lidt længere, når vi først er taget afsted på rusturen – der har vi jo så meget andet at holde styr på!

Skal man have en form for billet med til rusturen?

Niks – bare du har købt billet, så kan vi finde dig på vores navneliste, når vi krydser ved afgang 🙂 Så du skal egentlig bare møde op med dit gode humør (og måske en taske med noget tøj ?).