Godt at vide

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet

Diplomingeniører

På universitetets studieportal for diplomingeniører finder du al praktisk information omkring dit studie og studiestarten, fx hvordan du anskaffer dig et studiekort og får det aktiveret.

Læs Studiestart diplomingeniør som giver mange nyttige informationer for dig som ny studerende.

Du kan finde informationer om resten af semestret på https://bb.au.dk.

Generelt

http://studerende.au.dk/ finder du generel information og nyheder for studerende fra Aarhus Universitet (AU).

Find vej på Katrinebjerg

Her kan du finde lokaleoversigten for IHA på Katrinebjerg.

Teknisk Boglade

Teknisk Boglade er din lokale bog-pusher. Hos Teknisk Boglade kan du finde boglister, som er undervisernes lister over bøger for de enkelte semestre for lige præcis din studieretning. I bogladen får du 10 % studierabat på bøgerne, og bøgerne er ofte billigere her end i de andre af universitetets boglader. Du har også mulighed for at købe billigere, brugte bøger, og – mod en mindre kommission – sælge dine egne brugte bøger gennem bogladen. Endelig kan du – hvis du er medlem af RIA – få 10 % i rabat på lommeregnere, papirvarer og kontorartikler. Læs mere på Teknisk Boglades hjemmeside.

Teknisk Boglade laver bogpakker til nye studerende, så de bøger, der skal bruges på 1. semester, står samlet pakket og klar til køb i bogladen. Bogladen ligger på Plan 3 på Navitas (Inge Lehmanns Gade 10, Plan 3 – lokale 03.103). Du kan ved bestilling af dine bøger angive Katrinebjerg som afhentningssted og hente bøgerne på RIA’s kontor i Edison.

(Som det fremgår af Teknisk Boglades hjemmeside, overgår salget til Stakbogladen. Der kan derfor godt ske ændringer i ovenstående oplysninger.)

Brugte bøger

Bøger til uddannelserne på Katrinebjerg kan købes brugt på facebook-gruppen “Køb og salg af pensumbøger – ASE Katrinebjerg

 

Rådet for Ingeniørstuderende Aarhus (RIA)

Rådet for Ingeniørstuderende Aarhus, er en organisation, der varetager de studerendes interesser på Ingeniørhøjskolen.

Alle har mulighed for at engagere sig i RIA eller et af RIA’s mange underudvalg, f.eks. Festudvalget, musikudvalget og motorcykelklubben.

Besøg RIA-kontoret i lokale 117 i Edison-bygningen.

 

Festudvalget (FUT)

Festudvalget – eller i daglig tale FUT – er festudvalget på Ingeniørhøjskolen (for både Katrinebjerg og Navitas). Det er blandt udvalgets medlemmer, at Ingeniørhøjskolens repræsentanter ved den årlige Kapsejlads i Universitetsparken findes – så kan du bunde øl i en fart, og er du ikke bange for at ryge i baljen, er Festudvalget måske noget for dig.

Derudover står Festudvalget også hvert semester for en kæmpe fest, der afholdes på Navitas for alle studerende på Ingeniørhøjskolen. Hold øje med datoen og læs mere om Festudvalget på Facebook.

 

Katrines Kælder

Katrines Kælder er simpelthen verdens bedste studiebar! I kælderen finder du alt, hvad du behøver af en studiebar, herunder billige øl (både på fad og flaske!), uendeligt mange drinks, sodapops (f.eks. Tempt) og selvfølgelig et bordfodboldbord, diverse brætspil, sømblok og en arkademaskine!

Katrines Kælder har åbent fredage og afholder løbende spændende arrangementer for dig og dine medstuderende. Læs mere om disse og eventuelle muligheder for at blive bartender på Katrines Kælder på Facebook.

Find os på Facebook

Vi er sponsoreret af

IDA