Fredag

Fredag d. 9. februar 2018 starter en weekend, du aldrig vil glemme. Du skal nemlig på rustur!

Du starter din dag på Katrinebjerg, hvor du skal være klokken 8.45. Her vil der komme busser, som samler dig og dine medstuderende op og kører jer til Bogensholm, hvor jeres rustur kommer til at foregå.

Når du ankommer til Bogensholm vil du som noget af det første blive tildelt et hold, som vil bestå af dig og dine medstuderende, og som du resten af turen vil skulle holde sammen med igennem diverse konkurrencer og aktiviteter.

Efter at alle er fordelt på hold, er det tid til indkvartering, hvor alle finder et sted at sove – vi har sørget for ruminddeling, så du følger bare din holdtutor.

Når du og dine medstuderende alle har fundet et sted at lægge jeres medbragte liggeunderlag/luftmadras/dobbeltseng, er det tid til ingeniørdebatten – her vil der være mulighed for at stille alverdens spørgsmål til et panel af færdiguddannede ingeniører, hvor netop din ingeniørretning er repræsenteret. De vil svare på spørgsmål om alt fra studielivet til jobsøgning. Ingen spørgsmål er dumme spørgsmål! Alle ingeniørerne har haft præcis de samme tanker og er mere end glade for at kunne hjælpe jer med at få den perfekte start på studiet!

Husk at spise morgenmad hjemmefra, da første måltid serveres til frokost af et super smukt køkkenhold. Efter denne lækre frokost vil der være teambuilding, hvor du vil lære dine kommende medstuderende og venner bedre at kende, så I er klar til de vildeste 3,5 år sammen.

Sidst, men ikke mindst, på denne dag er det tid til aftensmad tilberedt af vores fantastiske køkkenhold, efterfulgt af et brag af en fest!

Temaet for denne fest er nemlig intet mindre end åbningsceremonien for vinter-OL i Sydkorea – men åh nej! Den slemme Kim Jong Un har taget alle atleterne til Nordkorea i stedet! Ikke desto mindre skal åbningsceremonien gennemføres, og den er du og dine medstuderende del af. Kom derfor udklædt i stil med din yndlings vintersportsdisciplin, hvad end det er langrend, snowboarding eller bobslædeløber!

foerstedagposter

Vi glæder os til at se dig på Rusturen 2018!

Klik her for tilmelding til rusturen, foråret 2018