Fredag

Fredag d. 8. februar 2019 starter en weekend, du aldrig vil glemme. Du skal nemlig på rustur!

Temaet til denne festlige begivenhed er intet ringere end plejehjem!!! Vi skal i løbet af dagen høre fra nogle af ingeniører der er færdige på studiet, men endnu ikke helt er i graven og lærer hinanden bedre at kende gennem klassikere, som bingo, kryds og tværs, familie fotos og dybdegående fremlæggelser af vor livshistorier. Så find dine bedsteforældres stiveste puds frem, genopfrisk ”the twist” og tag med dine medstuderende på det sjovest plejehjem i Danmark!

Lidt praktiske informationer om denne fantastiske dag.
Du starter din dag på Katrinebjerg, hvor du skal være klokken 8.15. Her vil der komme busser, som samler dig og dine medstuderende op og kører jer til Bogensholm, hvor jeres rustur kommer til at foregå.

Når du ankommer til Bogensholm vil du som noget af det første blive tildelt et hold, som vil bestå af dig og dine medstuderende, og som du resten af turen vil skulle holde sammen med igennem diverse konkurrencer og aktiviteter.

Efter at alle er fordelt på hold, er det tid til indkvartering, hvor alle finder et sted at sove – vi har sørget for ruminddeling, så du følger bare din holdtutor.

Når du og dine medstuderende alle har fundet et sted at lægge jeres medbragte liggeunderlag/luftmadras/dobbeltseng, er det tid til ingeniørdebatten – her vil der være mulighed for at stille alverdens spørgsmål til et panel af færdiguddannede ingeniører, hvor netop din ingeniørretning er repræsenteret. De vil svare på spørgsmål om alt fra studielivet til jobsøgning. Ingen spørgsmål er dumme spørgsmål! Alle ingeniørerne har haft præcis de samme tanker og er mere end glade for at kunne hjælpe jer med at få den perfekte start på studiet!

Husk at spise morgenmad hjemmefra, da første måltid serveres til frokost af et super smukt køkkenhold. Efter denne lækre frokost vil der være teambuilding, hvor du vil lære dine kommende medstuderende og venner bedre at kende, så I er klar til de vildeste 3,5 år sammen.

Sidst, men ikke mindst, på denne dag er det tid til aftensmad tilberedt af vores fantastiske køkkenhold, efterfulgt af et brag af en fest!

Vi glæder os til at se dig på rusturen 2019!