Fredag

Fredag d. 7. september 2018 starter en weekend, du aldrig vil glemme. Du skal nemlig på rustur!

Du starter din dag på Katrinebjerg, hvor du skal være klokken 8.45. Her vil der komme busser, som samler dig og dine medstuderende op og kører jer til Sletten, hvor jeres rustur kommer til at foregå.

Når du ankommer til Sletten vil du som noget af det første blive tildelt et hold, som vil bestå af dig og dine medstuderende, og som du resten af turen vil skulle holde sammen med igennem diverse konkurrencer og aktiviteter. Efter at alle er fordelt på hold, er det tid til indkvartering, hvor alle finder et sted at sove – vi har sørget for ruminddeling, så du følger bare din holdtutor.

Når du og dine medstuderende alle har fundet et sted at lægge jeres medbragte liggeunderlag/luftmadras, er det tid til ingeniørdebatten – her vil der være mulighed for at stille alverdens spørgsmål til et panel af færdiguddannede ingeniører, hvor netop din ingeniørretning er repræsenteret. De vil svare på spørgsmål om alt fra studielivet til jobsøgning. Ingen spørgsmål er dumme spørgsmål! Alle ingeniørerne har haft præcis de samme tanker og er mere end glade for at kunne hjælpe jer med at få den perfekte start på studiet!

Husk at spise morgenmad hjemmefra, da første måltid serveres til frokost af et super smukt køkkenhold.

Efter frokost vil der være aktiviteter med dit hold, hvor I får lært hinanden bedre at kende, får lavet lidt løjer og får forberedt jer til lørdagens episke O-løb!

 

Som afslutning på en fed dag, så står den på aftensmad og efterfølgende fest i Disney-sjov tema, hvor du skal dukke op klædt ud som din yndlings disney-figur! Her kan du enten komme udklædt alene, som f. eks. en mandig Mulan eller en beruset Jack Sparrow, eller tage fat i et par af dine nye studiekammerater og komme sammen som f. eks. friske Rip, Rap og Rup eller som de følsomme følelser fra Inside Out.

Vi glæder os til at se dig på Rusturen 2018!