Lørdag

I går var en helt almindelige dag på plejehjemmet. I dag er noget særligt! Det er 2. dag på rusturen! Det medfører traditionen tro at vågne op ved siden af ens nye venner, nogen mere friske end andre, en masse gode historier fra dagen før og en gruppe meget stille mennesker til morgenmad.

I dag får I mulighed for at komme nogen af de bedste studerende på jeres studieretninger nær og spørge dem til råds omkring alle de nye udforinger og ubesvarede spørgsmål, I har om studiet eller ASE / AU. Derefter er der frokost! MUMS! Efterfulgt af et altid hyggeligt, sjovt og udfordrende o-løb! Bare rolig der bliver intet behov for løbesko eller træningstøj (få tutorer er i god form).

Om aften tager vi afsked med en kær ven. Vi skal nemlig til galla-begravelse! Her er intet krav om sort, men det er velkommen. Ellers kom i dit stiveste pus, eller mindst krøllede skjorte.

Kom med og oplev en plejehjemsbegravelse som den vil se ud om 65 år, når vi alle er gråt guld. Kom med og få en fantastisk weekend og venskaber I sent glemmer, demente eller ej.

Husk at skriv til os, hvis du har nogen madvaner, vi skal tage hensyn til.