Studiestart

Rus-1 Katrinebjerg byder dig velkommen!
Onsdag d. 24. januar 2017 starter et nyt kapitel i dit liv. Det er nemlig dagen, hvor du kommer til at møde dit nye studie og ikke mindst alle de andre nye studerende på Ingeniørhøjskolen.

Dagen er IKKE en undervisningsdag, men en dag, hvor vi kombinerer fremvisning af skolen med muligheden for at lære hinanden at kende. Du bliver introduceret til dine nye studiekammerater, dit studie, Ingeniørhøjskolen, dine undervisere og dine tutorer.  Vi præsenterer dig for både rusturen og et fællesevent, og håber du vil med til begge to. Dagen ender i vores bar, Katrines Kælder, hvor vi alle sammen hygger med snak, spil og sjov.

Program

Din dag starter i xxx, adresse kommer, postnummer kommer, tidspunkt kommer, men vi anbefaler, at du kommer mellem x.xx og x.xx. Her vil vi tutorer stå klar til at tage imod dig. Der vil her være diverse taler, der skal introducere dig til den spændende nye studietid, du går i møde, både fra nogle af os her fra Rus-1 Katrinebjerg, men også fra dekanen på Science and Technology.

Herefter vil vi bevæge os rundt på Ingeniørhøjskolens områder, hvor der vil blive serveret rundstykker og kaffe, så du har mulighed for at få fyldt energidepoterne lidt op.

Herefter vil resten af dagen stå på en rundvisning i de områder, du fremover kommer til at have din daglige gang, samt en introduktion til de forskellige udvalg, der er at finde på skolen, og desuden også en introduktion til de begivenheder, vi arrangerer for dig i din studiestart, herunder event og rus-tur. Der vil være en frokost-pause – det er derfor vigtigt at huske en madpakke, hvis man gerne vil have noget at spise i dette tidsrum (ellers ligger Storcenter Nord lige ved siden af, hvor der også kan købes mad).

nyt

Under rundvisningen vil dagen desuden også indeholde diverse aktiviteter, som skal sørge for, at du og dine kommende studiekammerater bliver rystet godt sammen.

Klokken 16 er dagens aktiviteter slut – men det betyder da ikke at dagen er ovre! Skolens fredagsbar, Katrines Kælder, bliver nemlig i dagens anledning til en onsdagsbar, så du har mulighed for at komme ned og få en øl eller en sodavand, spille nogle spil eller bare få en god omgang hyggesnak med dine nye studiekammerater.

Vi glæder os til at se dig den 23. august klokken 8.30 ved Aulaen!

 

 

Find os på Facebook

Vi er sponsoreret af

IDA