Studiestart

Rus-1 Katrinebjerg byder dig velkommen!

Onsdag d. 21. august 2019 starter et nyt kapitel i dit liv. Det er nemlig dagen, hvor du kommer til at møde dit nye studie og ikke mindst alle de andre nye studerende på Ingeniørhøjskolen. Dagen starter klokken 08:30 i Søauditorierne – Per Kirkeby Auditoriet,  Bartholins Allé 3, 8000 Aarhus C (Bygning 1250, lok. 304).

Dagen er IKKE en undervisningsdag, men en dag, hvor vi kombinerer fremvisning af skolen med muligheden for at lære hinanden at kende. Du bliver introduceret til dine nye studiekammerater, dit studie, Ingeniørhøjskolen, dine undervisere og dine tutorer.  Vi præsenterer dig for både rusturen og et fællesevent, og håber du vil med til begge to. Dagen ender i vores fredagsbar, Katrines Kælder, hvor der er mulighed for at blive og hygge med snak, spil og sjov.

Torsdag d. 22. august 2019 starter dagen med introduktion og IT-forberedelser ved Ingeniørhøjskolen, hvorefter vi tutorer vil forsøge at give dig et indblik i, hvad studiet på Ingeniørhøjskolen vil indeholde og så vil vi selvfølgelig også hygge med jer, så vi alle kan lære hinanden at kende 🙂

Fredag d. 23. august 2019 byder på flere get-to-know-each-other lege, arrangeret af Ingeniørhøjskolen, i jeres respektive klasser. Om aftenen er der EVENT!

 

 

Program for dagene:

De første tre studiedage planlægges både af tutorudvalget og Ingeniørhøjskolen.
På underfanerne til denne side kan du finde programmerne for hver af de tre dage.

 

I løbet af studiestartsdagene kommer SciTech AU rundt og tager billeder og filmer, samt foretager interviews med enkelte af jer nye studerende. De kommer i AU t-shirts, så de er til at kende, og billederne og videoerne kommer på deres facebookside (www.facebook.com/scitech.au) og instagram (www.instagram.com/scitechau).

Du kan også finde os på Facebook!

Vi er også på instagram!

Andre frivillige organisationer på Ingeniørhøjskolen

Vi er én stor familie af frivillige på Campus Katrinebjerg! Hvis du vil vide mere om nogle af de organisationer, som eksisterer på dit studie, så følg de nedenstående links!

Vi er sponsoreret af

IDA