Studiestart

 

Rus-1 Katrinebjerg byder dig velkommen!

Onsdag d. 24. januar 2017 starter et nyt kapitel i dit liv. Det er nemlig dagen, hvor du kommer til at møde dit nye studie og ikke mindst alle de andre nye studerende på Ingeniørhøjskolen.

Dagen er IKKE en undervisningsdag, men en dag, hvor vi kombinerer fremvisning af skolen med muligheden for at lære hinanden at kende. Du bliver introduceret til dine nye studiekammerater, dit studie, Ingeniørhøjskolen, dine undervisere og dine tutorer.  Vi præsenterer dig for både rusturen og et fællesevent, og håber du vil med til begge to. Dagen ender i vores bar, Katrines Kælder, hvor vi alle sammen hygger med snak, spil og sjov.

Program for onsdagen:

Din dag starter i Peter Bøgh Andersen Auditoriet, Finlandsgade 21, 8200 Aarhus N, kl. 9.30. Der vil her være diverse taler, der skal introducere dig til den spændende nye studietid, du går i møde, både fra nogle af os her fra Rus-1 Katrinebjerg, men også fra dekanen på Science and Technology.

Herefter vil vi bevæge os rundt på Ingeniørhøjskolens områder, hvor der vil blive serveret rundstykker og kaffe, så du har mulighed for at få fyldt energidepoterne lidt op. Størstedelen af dagen vil gå med sociale aktiviteter, så du kan få et indtryk af, hvem du skal bruge hverdagen sammen med i din studietid.

Der vil være en frokost-pause, så husk en madpakke, hvis du vil have noget at spise til frokost (ellers ligger Storcenter Nord lige ved siden af).

Derudover vil vi vise lidt rundt på Ingeniørhøjskolen og selvfølgelig præsentere jer for, hvad der venter jer til event og rusturen – glæd jer!

Klokken 16 er dagens aktiviteter slut – men det betyder da ikke at dagen er ovre! Skolens fredagsbar, Katrines Kælder, bliver nemlig i dagens anledning til en onsdagsbar, så du har mulighed for at komme ned og få en øl eller en sodavand, spille nogle spil eller bare få en god omgang hyggesnak med dine nye studiekammerater.

Vi glæder os til at se dig den 24. januar kl. 9.30 ved Peter Bøgh Andersen Auditoriet! Husk, at dagen er en introdag, så der er ingen grund til at medbringe computer 🙂

09:30Velkomst i Peter Bøgh Andersen Auditoriet
11:00Rundstykker og socialisering i studieretninger
13:00Frokost og fri leg
13:40Tid med uddannelseslederne
14.45Introduktion til studiemiljøet og arrangementerne ved studiestarten
16:00Fri/hygge i Katrines Kælder (din nye fredagsbar)

Program for torsdagen:

Torsdag d. 25. januar tager Ingeniørhøjskolen i mod jer med nogle aktiviteter. Men senere på dagen vil vi tutorer stå klar igen til at præsentere jer for nogle af skolens udvalg og de muligheder, der er på Ingeniørhøjskolen. Dagen slutter, for dem der har lyst, af med spil og hygge.

nyt

 

 

 

Find os på Facebook

Vi er sponsoreret af

IDA