Studiestart

Rus-1 Katrinebjerg byder dig velkommen!

Onsdag d. 21. august 2019 starter et nyt kapitel i dit liv. Det er nemlig dagen, hvor du kommer til at møde dit nye studie og ikke mindst alle de andre nye studerende på Ingeniørhøjskolen.

Dagen er IKKE en undervisningsdag, men en dag, hvor vi kombinerer fremvisning af skolen med muligheden for at lære hinanden at kende. Du bliver introduceret til dine nye studiekammerater, dit studie, Ingeniørhøjskolen, dine undervisere og dine tutorer.  Vi præsenterer dig for både rusturen og et fællesevent, og håber du vil med til begge to. Dagen ender i vores bar, Katrines Kælder, hvor vi alle sammen hygger med snak, spil og sjov.

Torsdag d. 22. august 2019 vil vi tutorer fortsat give dig et indblik i, hvad studiet på Ingeniørhøjskolen vil indeholde og så vil vi selvfølgelig også hygge med jer, så vi alle kan lære hinanden at kende 🙂

Fredag d. 23. august 2019 byder på flere get-to-know-each-other lege i jeres respektive klasser. Om aftenen er der EVENT!

 

Program for dagene:

Onsdag

Program følger i august

 

Torsdag

Program følger i august

 

Fredag

Program følger i august

Andre Frivillige Organisationer på Ingeniørhøjskolen

Vi er en stor familie af frivillige på Campus Katrinebjerg! Hvis du vil vide mere om nogle af de organisationer som eksisterer på dit studie, så følg de nedenstående links!

Du kan også finde os på Facebook!

Vi er sponsoreret af

IDA