Studiestart

Rus-1 Katrinebjerg byder dig velkommen!

Onsdag d. 22. januar 2020 starter et nyt kapitel i dit liv. Det er nemlig dagen, hvor du kommer til at møde dit nye studie og ikke mindst alle de andre nye studerende på Ingeniørhøjskolen. Dagen starter klokken 09:30 i Peter Bøgh Andersen Auditoriet,  Finlandsgade 23, 8200 Aarhus N (Nygaard-bygningen).

Dagen er IKKE en undervisningsdag, men en dag, hvor vi kombinerer fremvisning af skolen med muligheden for at lære hinanden at kende. Du bliver introduceret til dine nye studiekammerater, dit studie, Ingeniørhøjskolen, dine undervisere og dine tutorer.  Vi præsenterer dig for både rusturen og et fællesevent, og håber du vil med til begge to. Dagen ender i vores fredagsbar, Katrines Kælder, hvor der er mulighed for at blive og hygge med snak, spil og sjov.

Torsdag d. 23. januar 2020 starter dagen med introduktion og IT-forberedelser ved Ingeniørhøjskolen, hvorefter vi tutorer vil forsøge at give dig et indblik i, hvad studiet på Ingeniørhøjskolen vil indeholde og så vil vi selvfølgelig også hygge med jer, så vi alle kan lære hinanden at kende 🙂

Fredag d. 24. januar 2020 byder på flere get-to-know-each-other lege, arrangeret af Ingeniørhøjskolen, i jeres respektive klasser. Om aftenen er der EVENT!

Program for dagene:

De første tre studiedage planlægges både af tutorudvalget og Ingeniørhøjskolen.
På underfanerne til denne side kan du finde programmerne for hver af de tre dage.

 

I løbet af studiestartsdagene kommer SciTech AU rundt og tager billeder og filmer, samt foretager interviews med enkelte af jer nye studerende. De kommer i AU t-shirts, så de er til at kende, og billederne og videoerne kommer på deres facebookside (www.facebook.com/scitech.au) og instagram (www.instagram.com/scitechau).

Du kan også finde os på Facebook!

Vi er også at finde på Youtube!

Bare søg på "Rus-1 Katrinebjerg" og så skal du se løjer!

Andre frivillige organisationer på Ingeniørhøjskolen

Vi er én stor familie af frivillige på Campus Katrinebjerg! Hvis du vil vide mere om nogle af de organisationer, som eksisterer på dit studie, så følg de nedenstående links!