Pampers

Street Name: Pampers
Også kendt som: Mikkel
Original Turf: Aabenraa
Studieretning: IKT siden Vinter ’17

Fedt at være tutor: Det er mega fedt at være tutor! Man får masser af fantastiske venskaber og kontakter! Desuden får man lov til at give et præg på de nye der kommer og vise dem, at der faktisk ikke er helt så slemt at starte på et studie.
Hvorfor jeg valgte at blive tutor: fordi da jeg startede på studiet, var jeg meget nervøs for, om jeg overhovedet kunne klare alt det som kom med som ny studerende og om jeg overhovedet kunne leve op til de krav der var. Der blev jeg beroliget af mine tutorer og det inspirerede mig, til at inspirere andre, som jeg selv blev inspireret. Desuden så er der rustur hvert halve år, hvem kan sige nej til det?!
Min studiestart: Da jeg startede som ny, var jeg virkelig nervøs og bange, da jeg aldrig havde prøvet at kode før. Jeg var slet ikke sikker på om jeg kunne leve op til de krav der blev stillet. Dog fik jeg nogle virkelig gode kammerater, som viste mig, at det skal man slet ikke være så nervøs over, for der er masser af hjælp at hente og nogle virkelig gode undervisere!

Pampers har valgt en alternativ tilgang til det at have et studiejob, og har dermed valgt at lade sig sponsorere af ble-mærket af selv samme navn, som vi alle kender og elsker. Man kan altid kende Pampers på hans positive udstråling og hans catchphrase “Instead of a diaper – use Pampers!”.

F31. Pampers